Szeretet és összetartozás!

A FICSAK fő küldetése a családi élet szépségeinek hangsúlyozása! Bármit is teszünk, szervezünk, kezdeményezünk, mi azt képviseljük, hogy a legfontosabb alapelvek a családot összetartó feltétlen szeretet, a törődés és az egymás iránti elkötelezettség.

Idősek világnapja

2020. október 1. –én ünnepeltük az Idősek Világnapját. Ebből az alkalomból a FICSAK által szervezett „Féltő szeretettel” konferenciát a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) adott otthont. Az eseményt élőben is online is közvetítettük.

Apák napja

Az apák napját június harmadik vasárnapján tartják, vannak olyan nyugati országok, ahol már több mint egy évszázada. A FICSAK-nál is szeretettel köszöntjük az édesapákat hiszen „APA is csak egy van!”

Anyák napja

Május első vasárnapján ünnepeljük az Édesanyákat. Ebből az alkalomból a FICSAK is minden évben szeretettel ünnepli az Édesanyákat. Hogy miért jó és miért szeretsz ANYA lenni? Mely pillanatok azok, amelyeket soha semmiért nem cserélnél el? Megannyi csodás kép jut róla az eszünkbe….

Nőnap

2023. március 8-án rendeztük meg a Magyar Női Unió és a kereszténydemokrata Szent István Intézet és FICSAK közös szervezésében a „Honleányok dicsérete” – magyar lányok és asszonyok a béke és a haza szolgálatában” című konferenciát.