Tevékenységünk

Napközis táborok a Ficsak Családi Központban

A gyerekek egy-egy tábor alkalmával nem csak kiszakadhatnak a megszokott kerékvágásból, de számtalan új élménnyel is gazdagodhatnak. Ráadásul az ezernyi játék és töméntelen móka mellett a gyermekek rengeteget fejlődnek is. Önállóságot tanulnak és megtapasztalják azt is, hogy egyedül is képesek a különböző szituációkat megoldani.

Gazdagrét szívében, a Ficsak Családi Központ árnyas, zöld kertjében idén már ősszel is várjuk a táborozókat. Az őszi szünet alkalmával megrendezésre kerül a FICSAK Őszi Élménytábora, melyre már megkezdődött az előjelentkezés.

Programok egész évben a Ficsak Családi Központban

Sok szeretettel várjuk a kisebb és nagyobb gyermekeket a Ficsak Családi Központban, Gazdagrét szívében most ősszel is rendszeres fejlesztő programokkal, zenei, sport és kreatív programokkal egyaránt. A Ringató és az Omnivágus Egyesület foglalkozásai mellett számos új partnert is köszönthetünk itt nálunk. Többek között Németh Gábor bűvész, Enyedi Anita a Mese Maci megálmodója, Jánosi Évát baba-mama fitness oktató, Hevessy Cintia a Rhyme Time angol zenebölcsi foglalkozásvezetője, valamint az Anyalélek Labor és a Playfilm Laborműhely is.

Újdonság!! Elindulnak s saját kézműves foglalkozásaink is a Ficsak Kreatív Műhely néven, valamint Családi edzésekre is várjuk az érdeklődőket.

Szülinapi zsúrok a Ficsak Családi Központban

Legyen emlékezetes a gyermeked születésnapja! Az élmények MI gondoskodunk!

Valami egyedire vágytok? Örülnél, ha a szervezéssel nem neked kellene bajlódnod? Akkor jó helyen jársz! Nálunk biztosan igazán egyedi születésnapi bulija lehet a kicsiknek és nagyoknak egyaránt, melyek felejthetetlen élményeket garantálnak! Még jobb lesz, mint elképzeltétek! De akkor sem kell aggódnod, ha nincs konkrét ötleted, mert nekünk mindig van és segítünk!

Többféle csomag közül tudtok választani, és a dekorációt is a közösen egyeztetett tematika szerint készítjük el (pl. pókember, jégvarázs, stb), hogy pontosan olyan legyen a gyerkőc szülinapja, mint ahogy megálmodtátok!