Csatlakozz hozzánk!

Legyél az önkéntesünk, a Mozgalmunknak szüksége van Rád!

A FICSAK évek óta azon dolgozik, hogy a családok javaslatait, felvetéseit, nem csupán eljuttassa a megfelelő helyekre és személyekhez, hanem a nyilvánosság előtt is képviselje azokat.

Bármit is teszünk, szervezünk, kezdeményezünk, mi azt képviseljük, hogy a legfontosabb alapelvek a családot összetartó feltétlen szeretet, a törődés és az egymás iránti elkötelezettség. 

Olyan Önkéntesek jelentkezését várjuk, akik egyetértenek alapelveinkkel, akik azonosulni tudnak azzal, amit a FICSAK képvisel.

Ha szívesen jönnél el segítőnek 1-1 rendezvényünkre, ha örömmel vigyáznál gyerekekre, amíg a szülők egy remek konferencián vesznek részt, vagy ha csak online háttér munkában tudsz a segítségünkre lenni, akkor Jelentkezz még ma Önkéntesnek a FICSAK csapatához!

Küld el jelentkezésedet az info@ficsak.hu emailcímre, „Önkéntesnek jelentkezem” tárggyal.

Pár szóban foglald össze, hogy milyen munkát vállalnál el örömmel, és mi felvesszük veled a kapcsolatot.

Tovább szeretnénk bővülni!

Várjuk olyan lelkes anyukák/apukák jelentkezését, akik a saját városukban, kerületükben szívesen tennének a családokért, akik szívesen csatlakoznának egy országos szervezethez, hisz a FICSAK nyitott minden olyan kezdeményezés felkarolására, mely társadalmuk alapegységét, a családot erősíti, amely közösséget épít, és értéket közvetít.

Jelenleg is már 20+ helyi szervezetünk van, róluk bővebben ITT olvashatsz.

Újabb helyi szervezet létrehozására jelentkezni az info@ficsak.hu címen lehet, „Ficsak tagszervezetet alapítanék” tárggyal.

Vedd fel velünk a kapcsolatot

6 + 6 =

Programajánló

Kérd programajánlónkat, hogy elsőként értesülhess aktivitásainkról, játékainkról, eseményeinkről!