Sport és egészség!

A FICSAK fő küldetései közé tartozik az egészséges életmód és a sport népszerűsítése. Igyekszünk lehetőséget biztosítani a családok számára, hogy ingyenes rendezvényeink, versenyeink alkalmával együtt mozoghassanak. Aktív, sportos és remekül szervezett táborainkkal lehetőséget kínálunk arra, hogy a szülők nyugodt szívvel dolgozhassanak a szünetekben.

Táborok

A nyári táborok lényege, hogy a gyermek kicsit kiszakadhat a megszokott környezetéből, új barátokat ismerhet meg és új tapasztalatokkal gazdagodva értékes időt tölthet el. A FICSAK táboraiban több programra építve indítottunk táborokat: Tábor csak lányoknak, Felfedezzük a természet kincseit, Varrótábor…

Futóversenyek támogatása

Az 5 alkalomból álló Újbudai Futóverseny sorozatunk a Runaway-el közös szervezésben valósult meg, rekordszámú részvétellel, minden helyszínen. Hálásak vagyunk, hogy annyi embert elértünk és mi lettünk ezáltal az egyik legsportosabb kerület!

Játssz, palacsintázz a FICSAK-kal

A Ficsak Vajdaság csapata ezen a szombaton játszóházba invitálta a gyermekeket és a szülőket. A programot elsősorban mozgáskoordinációs foglalkozásokra építették fel, népi gyermekjátékokat, körjátékokat, ejtőernyős és stafétajátékokat tartottak, illetve vizes játékokkal készültek.