Igazán gyorsan elszaladt ez az év. Tavaly ilyenkor még kicsit visszafogottabban ünnepeltünk, hiszen a világjárvány még velünk volt, de a sportnak köszönhetően mi úgy érezzük, hogy sikerült ezen is túllendülni. Sok személyes barátsággal és új kapcsolattal gazdagodott egyesületünk.

Álljon itt egy kis visszatekintő, hogy milyen is volt 2022 –es év az Összefogás 11. Sportegyesületnél☺

Az évet Bacsó Kriszti online edzéseivel kezdtük, ahol Kriszti jól megizzasztott bennünket, így aki túl is lőtt az ünnepi fogásokkal a szokásos napi kalória-bevitelen, az garantáltan lemozoghatta azt ezeken az online órákon.

 Majd amint beköszöntött a tavasz, belevágtunk az első futóversenyünkbe, Gazdagréten. Az 5 alkalomból álló Újbudai Futóverseny sorozatunk a Runaway-el közös szervezésben valósult meg, rekordszámú részvétellel, minden helyszínen.  Annyi csillogó gyerek szempárt, lelkes szülőt és nagyszülőt régen nem láttunk, amelyet ezeken a versenyeken. Hálásak vagyunk, hogy annyi embert elértünk és mi lettünk ezáltal az egyik legsportosabb kerület! A futás csodás sport, hiszen, minimális felszereléssel napi szinten űzhető bárkinek.

Voltak persze nehezített tényezők, hiszen ősszel már az utolsó előtti versenyünk végén szakadó esőben rótták a kicsik és nagyon a futóköröket. De ugorjunk csak vissza picit még a nyárba. Bacsó Kriszti aerobic edzőnk minden héten, csütörtökön este a Dzsungel Park-ban tartott tabata edzéseken gondoskodott arról, hogy a munka utáni levezetés is meglegyen. Voltak esték, amikor 40!fokban tabatáztunk! Micsoda csapat!

Közben elindítottuk az online Újbudai Sportágválasztó oldalunkat, amely igazi útmutatóul szolgál azoknak, akik még tanácstalanok, hogy mit és mennyit és hol sportoljon a gyermekük. Mellénk állt Hadfi Dani és Nagy Dani sportoló is, hogy tapasztalataival segítse ezt az online programot.

Szeretnénk megtartani és még intenzívebb szintre emelni a sportot a kerületünk életében és tesszük ezt hittel és szeretettel Értetek.

 Áldott szép karácsonyi ünnepeket kívánunk az Összefogás 11. Sportegyesület nevében minden kedves követőnknek.

Az elmúlt évről készítettünk egy kis filmet, melyet az alábbi linkre kattintva megnézhetsz:

https://www.facebook.com/osszefogasxise/videos/462480766095765

Találkozzunk 2023-ban is!