Tagszervezetet alapítanék

Kedves Pályázó!

Kérjük, válaszold meg nekünk az alábbi kérdéseket, hogy kicsit jobban megismerhessünk Téged, a kötődésed, és hogy mennyire ismersz minket. Ez szükséges a pályázaton való részvételhez.

UPDATE – Bár a pályázat már lezárult, ha szeretnél Ficsak tagszervezetet alapítani, töltsd ki a lenti formot és hamarosan visszajelzünk, hogy milyen lehetőségek vannak.

Az űrlap kitöltése során kérünk,  csatolj nekünk egy önéletrajzot és egy motivációs levelet, amiben kifejted, hogy milyen ötleteid, terveid vannak programokra. Nem gond, ha az adott területen, városban már van tagszervezetünk, akkor is nyugodtan küldd el a pályázatodat.  A pályázat részvételre 2023. április 15 –ig van lehetőség.

Ficsak a beérkező pályázatok megismerése után egyéni beszélgetéseket kezdeményez az általa kiválasztott pályázókkal és így kerül/ kerülnek kiválasztásra a győztes pályázat/ pályázatok. A Ficsak előre nem kívánja meghatározni, hogy hány pályázatot kíván támogatni. Továbbá a Ficsak fenntartja magának a jogot arra, hogy a pályázatok megismerése után akár eredmény nélkül is lezárja a pályázatot.

Programajánló

Kérd programajánlónkat, hogy elsőként értesülhess aktivitásainkról, játékainkról, eseményeinkről!