Lehet szórakoztató a matemATIKA

Játssz velünk 8 héten keresztül – minden pénteken új logikai feladvánnyal jövünk -, és NYERD meg a fődíjat egy 8 személyre szóló, csoportos SZABADULÓ SZOBA belépőt (ahol a játék után ott helyben még pizza party is vár Rátok)! Vagy akár a Tiéd lehet heti nyereményeink egyike is!

A FICSAK több más aktivitása mellett szeretné a családokat minden pénteken délután egy közös játékra invitálni. ATTILA BÁ’, a FICSAK matemATIKA professzora és híres vendégei hétről-hétre furfangos feladatot fognak feladni nektek. Jelszavunk: Ha péntek akkor logikai feladat!

Játsszatok velünk! Legyen a matemATIKA egy közös családi szórakozás!

Április 24. péntektől 8 hétig minden pénteken 16:16-kor egy-egy új logikai feladvány kerül ki a Ficsak Facebook oldalára. Keressétek majd ezeket a videókat, ahol Attila bá maga, vagy kedves vendégei mindig egy-egy újabb logikai feladványt hoznak nektek. A helyes válaszokat beküldők között pedig értékes ajándékokat sorsolunk.

Ha még esetleg nem követed a Ficsak Facebook oldalát, akkor tedd meg most, hogy nehogy lemaradj a feladványokról => https://www.facebook.com/ficsak/

 

Nyereményeink:

FŐDÍJ:

Egy 8 személyre szóló, csoportos „A Tanár bá’ bekattant” SZABADULÓ SZOBA belépő a Savoya Parkba (ahol a játék után ott helyben még pizza party is vár Rátok)!

Családi program! Ezt a szabaduló szobát már 10 éves kortól ajánlják. Hogy miről is szól?

Az utolsó tanítási napon a Tanár bá’ bezár titeket egy tanterembe, ahol, ha nem találjátok meg egy órán belül a szabaduláshoz vezető utat, a teljes nyári szünetre ott ragadtok. Ki akarna 2 és fél hónapot az iskola falai között eltölteni? Vajon sikerül kiszabadulnotok, vagy jövőre ti lesztek a biológia terem bemutató csontvázai? Csak rajtatok áll. Ha összekapjátok magatokat, és helyesen oldjátok meg a feladatokat, akkor simán kijuthattok a rendelkezésre álló 1 óra alatt.

A fődíjat azok között sorsoljuk ki, akik 8 héten keresztül játszanak velünk, és mind a 8 feladvány megoldását beküldik nekünk. Sorsolás és a nyertes kihirdetése 2020. június 17-én szerdán 16.16-kor a Ficsak Facebook oldalán.

 

 

 

HETI NYEREMÉNYEK:

 

Minden héten a helyes megfejtést beküldők között 1-1 logikai társasjátékot sorsolunk ki, egyik héten Kamu társasjátékot, másik héten Muchkin Cthulhu társasjátékot, összesen 4-4 darabot.

A Kamu társasjátékról: Meghalt egy dúsgazdag iparmágnás, ám vagyonát a holdudvarából csak a hozzá legközelebb álló személy örökölheti. Kapsz egy titkos személyiséget, és le kell nyomoznod más játékosokat.

A Muchkin Cthulhu-ról: Ez egy rendkívül szórakoztató kártyajáték, ahol a játékosok Cthulhu mérhetetlen véneivel és azok csatlósaival veszik fel a harcot. Persze a szörnyek által fenyegető világvége nem ok arra, hogy ne tegyünk egy kicsit keresztbe játékostársainknak.

A heti nyereményeket mindig a feladványt követő kedd este 23:59-ig beérkezett helyes válaszadók között sorsoljuk ki. Sorsolás után a nyertes kihirdetése minden héten szerdán 16:16-kor a Ficsak Facebook oldalán.

 

Hogyan játszhatsz Te is velünk?

Csatlakozz itt az oldal alján található bokszban Attila bá logikai kihívásához, mi pedig hétről-hétre küldjük majd neked a megadott e-mail címedre a feladványt és ezzel együtt a megoldó bokszot is.

Nem lesz tehát más dolgod, csak figyelned a postaládád minden pénteken 16:16 perckor, és a feladvány megoldása után a levélben található bokszba beírni és elküldeni nekünk a helyes megfejtést.

Játssz te is a szórakoztató matemATIKA családi játékunkon, jelentkezz most: