Környezettudatos AKTÍV tábor

2020.06.15. – 2020.06.19.

8-12 évesek részére, létszám 12 – 14 fő, ára 25 000 Ft/fő

A tábor folyamán a napi sportfoglalkozások  mellett a gyerekek betekintést nyernek  a környezettudatosság világába, természetes és újrahasznosított anyagok felhasználásával maradandó kincseket alkotunk. Sok mozgás, friss levegő és kütyümentes, aktív napok a Ficsak táborában!

 

Szeretnéd, hogy gyermeked aktívan töltse el a nyári heteket, és még valami hasznos újdonságot is tanuljon?

A tudatos gyereknevelés jegyében civil szervezetünk idén a hagyományos évi gyerektábora fő fókuszába a környezetvédelmet helyezi, ahol kis létszámú csoportokban, folyamatos élmények biztosítása mellett megismertetjük a gyerekekkel a jövő egyik legfontosabb témakörét, a környezettudatos életmódot is.

A vidám, családias hangulatú táborhét folyamán nagy hangsúlyt helyezünk a sport foglalkozásokra:

labdajátékok, atlétika, kirándulás.

 

Mindezek mellett kézműves foglalkozások és interaktív workshopok alkalmával betekintést nyernek a gyerekek a környezettudatosság világába: természetes és újrahasznosított anyagok felhasználásával maradandó kincseket alkotunk.

A táborba 8-12 éves kor közötti gyerekeket várunk, a napi háromszori étkezés mellett gyümölcsöt is biztosítunk.

Célunk hasznos, minőségi, élményekben gazdag időtöltés biztosítása fiatalok, gyerekek számára, az átlagos piaci ár alatti tábor árakat garantálva.

 

Programjaink szervezésében hangsúlyt helyezünk a csapatépítésre, személyiségfejlesztésre, egészséges énkép erősítésére.

Megköszönjük, ha táborunk hírét eljuttatod más szülőkhöz is, akik szeretnének hasznos és aktív elfoglaltságot biztosítani gyermekeik számára, kedvező áron, kütyümentesen.

Szeretettel várunk!

 

Korosztály: 8-12 éves kor

Helyszín: XI. kerület Budapest, Előpatak utca 60.

Részvételi díj:

25 000 Ft/fő/hét

Testvér kedvezmény: 2 gyerek 49 000 Ft/hét, 3 gyerek 73 000 Ft/hét

A jelenlegi helyzet miatt fokozottabb elővigyázatossággal igyekszünk mindannyiunk érdekében az előírt higiéniai szabályokat betartani, és a táborokat úgy szervezzük, hogy túlnyomó részt kint a szabadban legyenek a gyerekek.