Csatlakozz Te is a Ficsak Klub tagjaihoz!

Tavaly álmodtunk egy nagyot. Több új családokat támogató szolgáltatást is kigondoltunk és felépítettünk idénre, hogy mostantól még több családnak, még több formában segíthessünk. 2022 tavaszától 6 szolgáltatásunk áll a Ficsak Klub tagjainak rendelkezésére, melyek többsége csak nekik elérhető, és 2 szolgáltatásunkat is állandó kedvezménnyel vehetik igénybe.

Nézd meg, melyek azok a szolgáltatások, amiért megéri Neked is már most csatlakoznod!

Ficsak Családi TudásTár

A Ficsak Családi TudásTárban 15+ elismert és tapasztalt szakértő 30+ online elérhető írott és videós tudásanyaga érhető el már jelenleg is. 0-24 órában bármikor megnézheted/ hallgathatod ezeket a hiteles forrásból, szakértők által fémjegyzett tartalmakat.

A család minden tagját érintő témák, valamint kifejezetten az édesanyáknak, nőknek szóló tartalmak és videós tréningek is várják az érdeklődőket az ingyenesen elérhető tudástárban. Ráadásul most induláskor ajándék mesékkel, kreatív videókkal kedveskedünk a család legfiatalabb tagjainak is. –>  https://csaladitudastar.hu/csatlakozz/

Ficsak Szülőakadémia

A Ficsak Szülőakadémia 6 alkalmas előadássorozata most tavasszal  „Család, gyermek, egészség – Összhangban a jövőért” címmel zajlott le. A célunk az volt, hogy olyan,  a szülőkben felmerülő kérdésekre segítsünk választ adni, amely elősegíti a családi élet harmóniáját, és a gyermek testi és lelki fejlődését.

A nagy sikerre való tekintettel a Szülőakadémia előadássorozatunk 2022 őszén is folytatódik hasonlóan fontos, valamint aktuális témákkal és elsimert, kedvelt szakértőkkel.

A 2022-es tavaszi előadásokról bővebben itt olvashatsz –> https://ficsak.hu/szuloakademia

Részvételi lehetőség zártkörű, limitált férőhelyes eseményeinken

 A Ficsak évente több alkalommal szervez zártkörű, limitált férőhelyes szakmai előadásokat – pl. Pál Feri atya előadásai – és családi eseményeket – pl. Anyák napi, Apák napi, Idősek világnapi rendezvények – is.

Ezrekre a programokra a jövőben első körben a Ficsak Klub tagjait fogjuk meghívni. Ha tehát most csatlakozol Te is hozzánk, akkor elsők között biztosíthatod a jelenléted programjainkra.

Liminált példányszámú kiadványok

 A Ficsak Klub tagjai számára elérhetőek lesznek limitált számú kiadványaink – például a Női Lélek – nyomtatott formában, igény esetén postai úton eljuttatva. Ezek a kiadványok néhány százas nyomtatott példányszámon túl csak online elérhetőek a nagyközönség számára.

20% kedvezmény a Ficsak Családi Központ táboraiba

Vannak még üres hetek a gyermeked nyári szünetes naptárában? Válogass a Ficsak Családi Központ (11. kerület) nyári táborai közül! Az élménydús táborokban amellett, hogy a gyerekek jól szórakoznak, még színes, kreatív foglalkozásokon vehetnek részt, tapasztalt és gyermekcentrikus animátorok vezetésével. Kis létszámú táboraink az alábbi tematikákkal indulnak: Sakktábor  |  Öko varrótábor  |  Szárnyaló valóság kreatív tábor  |  Nyári tánctábor

A Ficsak Klub tagjai 20%-os kedvezményben részesülnek a nyári táboraink díjából! –> http://ficsak.hu/taborok/ 

-15% a Ficsak Játékbérlés kínálatára

A Ficsak Játékbérlés webáruház újszülött kortól négyéves korig kínál bérlésre minőségi babahintákat, játékokat különös hangsúlyt fektetve a babák és gyerekek életkorának megfelelő készség- és mozgásfejlesztésére. A kínálat egyedülálló lehetőségként már TSMT tornához szükséges bérelhető eszközökkel is bővült. Ingyenes átvételi lehetőség Budapest 8. és 11. kerületében valamint Érden! Miért vennéd meg, ha ki is bérelheted?

Ráadásul a Ficsak Klub tagjai állandó 15%-os kedvezményben részesülnek webáruházunkban! –> https://jatekberles.hu/ 

És ez még csak a kezdet!

A Ficsak Klub szolgáltatási körét terveink szerint már 2022 őszére további szolgáltatásokkal fogjuk bővíteni, hogy még több formában segíthessük a családokat. De részleteket majd csak később, és természetesen elsők között a már Ficsak klub tagokkal fogjuk megosztani. 🙂

3 ok, amiért érdemes most csatlakoznod a FICSAK Klubhoz:

Most egy rövid jelentkezési lap kitöltésével tehát máris 4 szolgáltatásunkat veheted igénybe ingyenesen (Szülőakadémia, Családi TudásTár, zártkörű rendezvények, limitált számú kiadványok).

További 2 szolgáltatásunkat állandó 15-20% kedvezménnyel igényelheted (Ficsak Családi Központ nyári táborai, Ficsak Játékbérlés).

Ráadásul ezen szolgáltatások köre folyamatosan bővülni fog, és tagként az elsők között fogsz értesülni a Ficsak Klub tagsággal járó további lehetőségekről.

Ugye hogy nem érdemes lemaradni?

Töltsd ki most ezt a rövid űrlapot, mi pedig néhány munkanapon belül el is küldjük számodra, hogy hogyan és hol fogod elérni a tagsággal járó szolgáltatásokat és kedvezményeket.

Jelentkezem a FICSAK Klubba: