„Ahol nincs te, ott nincs én se.”

Ingrid Bergman

Anyák napja közeledtével hangsúlyosabbá válnak a kapcsolódások. Ha van gyermekünk, a vele való együttlétünk meghatározó számára. Saját édesanyánkkal, nagymamánkkal való kapcsolat ránk volt hatással. Adunk és kapunk, ez a kettősség végigkíséri az anyaságot, generációkon átívelő értékeket közvetítve.

Anyák napja a köszöneté; hála az előttünk járók felé, amiért jelen voltak, jelen vannak. Példát kaptunk tőlük, és példát adunk mi magunk is.

Szeretnénk virtuálisan is kifejezni ezt az egységet, kapcsolódást és köszönetet mondani az anyáknak, egy anyák napi játék keretében.

“Anyának lenni jó!” anyák napi játék!

Az anyaság jegyében játékot hirdet a Fiatal Családosok Klubja és a Mindennapok Női Szemmel Egyesület, mert jó belegondolni, hogy az anyaság nemcsak az élet továbbadását jelenti, hanem az ősi bizalom közegét, ahol jó lenni, ahová jó visszatérni!

Játékos felhívásunkban a Facebook oldalunkon azt kérjük, hogy MI, édesanyák osszuk meg egymással az anyai lét legjobb, legszebb, legmeghatóbb pillanatait szavakban és képekben, amit virtuálisan szívből át is adunk minden leendő anyukának!

Az anyai lét figyelmet, szeretetet, odaadást kér, vár, követel, mégis annyira szép tud lenni, mert csak mi ismerjük a „titkot”. Az anyai szív titkát…

🎁 A főnyeremény egy egyedi készítésű ezüst nyaklánc, ezenkívül gazdára talál

anyák napja játék

❤️ Az anyák napi játék itt érhető el, amire már nagyon sok hozzászólás és kép érkezett >>
Játssz Te is 2024. május 5-én éjfélig!

A Fiatal Családosok Klubjának (FICSAK) legfontosabb célja, hogy a társadalom és a családok közt a kommunikációs csatorna szerepét betöltse, a társadalom figyelmét a családokra irányítsa, feléjük pedig az őket érintő lehetőségeket kommunikálja. Munkánkkal közösséget teremtünk a fiatal családosoknak, szülőknek, ahol megoszthatják egymással tapasztalataikat, problémáikban kölcsönösen segítséget kaphatnak egymástól és szakembereinktől. Hiszünk abban, hogy a család és a gyermekek a társadalom legfontosabb építőkövei.