A Fiatal Családosok Klubja örömmel vesz részt a BDS (Budapesti Demegráfiai Csúcs 2023) Családi Napok rendezvényén, melynek szeptember harmadik szombatján Budapest egyik legszebb és legnagyobb zöld oázisa, a Városliget ad otthont. Ez a különleges nap az év egyik legkedvesebb gyermekeknek szóló eseményével indul.

A gyermekes családok ezreit várják a BDS Családi Napok „szelíd motorosok” felvonulására, ahol az előzetesen regisztrált első 5000 regisztráló ajándék kismotort kap ajándékba. A kismotorosok az Állatkert – Fővárosi Nagycirkusz – Széchenyi Fürdő – Kós Károly sétány – Vajdahunyad vára útvonalon fognak felvonulni. A ligetben egész nap mókás gyerekprogramok várják a családokat 9-17 óráig, este 22 óráig koncertekkel szórakozhat a nagyközönség. A rendezvény ingyenesen látogatható.

A Ficsak standja is ott lesz a helyszínen, színes gyerekprogramokkal – kézműves foglalkozás, játszósarok, népi ügyességi, logikai és sport játékok – készülünk nektek, hogy minél felejthetetlenebbé tegyük az együtt töltött napot. A Ficsak csapata
7 PRÓBÁVAL is készül, a résztvevők között Ficsak ajándékokat, fődíjként pedig egy Monopoly GO GREEN családi társasjátékot sorsolunk ki.


Egyesületünk célja, hogy rengeteg játékkal és mókával felhőtlen szórakozás közepette a szívünknek kedves családokkal együtt búcsúztassuk a nyarat.

Dátum: 2023. szeptember 16., szombat
Helyszín: Városliget, Budapest
Találkozó – START: Fővárosi Állat – és Növénykert előtt reggel 10 órakor
A kismotoros felvonulás kezdetéig gólyalábasok, mutatványosok szórakoztatják a közönséget.

Regisztrálni az ajándék kismotorért szeptember 15. péntek éjfélig lehet az alábbi a linken >> https://gyerekekszelidmotorosfelvonulasa.hu/

  • A kismotorra a készlet erejéig – családonként maximum 3 ajándék motorra – lehet regisztrálni. A regisztráló 18. életévét betöltött, magyar állampolgárságú személy lehet. Részvételi és adatvédelmi szabályzat elfogadása szükséges az online regisztráció során.

A kismotorok szeptember 16-án, szombaton 8.30-9.30 között vehetőek át az Állatkerti körúton az Állatkert előtti átvevőpontoknál.

A Ficsak szeretettel várj a családok apraja-nagyját!