A 2015-ben létrejött Fiatal Családosok Klubjának első vidéki szervezete 2018-ban alakult meg, majd ezt sorra követték a más vidéki tagszervezetek. Mára már  országszerte több mint 20 településen vagyunk jelen. 

Király Nóra, a FICSAK alapítója családi napra hívta a tagszervezeteket, megköszönve ezzel egész éves fáradhatatlan munkájukat. Az esemény helyszinéül az egyedi kosdi RoBirtokot választottuk, ahol igazán különleges programokban lehetett részünk, mialatt megismerkedtünk az ország különböző pontjairól érkező kollégákkal, megoszthattuk munka tapasztalatunkat. 

A lelkes vidéki kollégáinkkal karöltve nap mint nap azon dolgozunk, hogy a magyar családok életét tartalmasabbá, hétköznapjait könnyebbé tegyük. Hétről- hétre színes programokkal készülünk követőinknek online és a valós térben egyaránt, melyeknek segítségével közelebb hozhatjuk egymáshoz a családtagokat, új, családok közötti barátságok szövődhetnek. Előadásaink, programjaink témája minden esetben kötődik az adott időszak jeles napjaihoz, hagyományaihoz, az ünnepekhez. Rendkívül fontosnak tartjuk az egészség megőrzését és a sportos életmód kialakításának fontosságát annak érdekében, hogy minél tovább teljes testi és szellemi egészségben legyünk részesei családunkban, és erre felmenőket is biztatjuk. 

Nagy áldás számunkra, hogy vidéki kollégáink is hasonló szemléletűek, így minden együtt töltött idő és közös beszélgetés előremutató lépések sorozatát hozza maga után. 

Nagyon örülünk hogy velünk volt Ficsak Füzesgyarmat, Ficsak Nyíregyháza Alapítvány, FICSAK Törökbálint, FICSAK Hernádnémeti, Ficsak Kunszentmárton, Ficsak Józsefváros, Ficsak Székesfehérvár, Ficsak Mezőtúr, Ficsak Érd Alapítvány, Ficsak Alapítvány 11. kerület, Ficsak – Fiatal Családosok Klubja. Szuper csapat vagytok!

A jövőben is várjuk az ország bármely pontjáról olyan lelkes családokat, édesanyákat és édesapákat, nagyszülőket, akik szívvel lélekkel tudják képviselni a magyar családok érdekeit. Célunk egy országos hálózat kialakítása, egy olyan közösség létrehozása, amelyben kérhetünk és kaphatunk segítséget a mindennapok során, bárhol is éljünk Magyarországon.

Ha kedvet kaptál ahhoz, hogy csatlakozz hozzánk vedd fel velünk a kapcsolatot: ficsak@gmail.com. Téged is várunk!