Küldj nekünk egy további programot a gyűjteményükbe, és NYERD meg a TEFAL Smoothie gépet vagy a 3 szuper Ficsak ajándékcsomag egyikét!

A FICSAK azzal is szeretné segíteni az otthon, óvóhelyen töltött napokat, hogy „házhoz viszi” Neked/ Nektek a legjobb, legszuperebb online elérhető programokat, ha már most fizikailag nem is lehettünk együtt a különféle foglalkozásokon.

Mindenkinek új most ez a helyzet az otthon töltött napokkal, éppen ezért igyekszik a Ficsak is saját szervezésű programokkal egy kis élményt csempészni a mindennapokba (Tini meséi a Facebook csoportunkban, és online komplex gyerekfoglalkozások a Szárnyaló Valóság együttműködésével ebben a zárt csoportban), emellett még sokan mások is szerveznek szerencsére sok-sok különféle online elérhető programot.

Azt tapasztaltuk, hogy tényleg nagyon sok foglalkozás elérhető, viszont annyira nem is egyszerű megtalálni őket, meg aztán visszakeresni sem, hogy hol is volt elérhető. Éppen ezért tűztük ki célul, hogy nemcsak saját programjainkkal, hanem Magyarország összes programjának összegyűjtésével is segítjük a családokat.

Éppen ezért indítottuk el nemrég a http://www.onlineprogramfigyelo.hu/ oldalunkat, ahol már most is 100+ programot találtok! Hogy mindenki könnyedén megtalálja a neki, gyerekeinek kedves programokat keresőt is építettünk az oldalba, hogy könnyedén szűrhessetek a preferenciáitoknak megfelelően.

  • Vannak itt óvodásoknak, alsó és felső tagozatosoknak, de még középiskolásoknak és szülőknek való programok is.
  • Találtok többek között kézműves, zenés, sportos, mesés és szórakoztató lehetőségeket is.
  • Kereshettek napnak, napszaknak megfelelően, valamint nyelvek szerint is. Nézzétek meg, keressetek!

És ne felejtsétek! Lehetőségetek van a számotokra legjobb programokat a kedvencek listához hozzáadni egy rövid regisztráció után, így később bármikor könnyen vissza tudjátok pár kattintással nézni a kedvenceket! Regisztrálni itt tudtok >> https://ficsak.hu/onlineprogramfigyelo/regisztracio/

JÖJJÖN A JÁTÉK!!

Ahhoz, hogy tényleg össze tudjuk gyűjteni Magyarország összes online programját, szükségünk van a TI segítségetekre is! Ajánljatok nekünk további programokat, érdeklődőket, mi pedig a segítségeteket értékes nyereményekkel jutalmazzuk! J

Mi a pontos feladat?

Ezen Facebook poszt alatt hozzászólásban ajánljatok nekünk további programokat az adott programra mutató Facebook vagy a honlap linkkel.

Duplázhatod is a nyerési esélyeidet!

Hívd meg a játékba 3 ismerősöd, ajánljanak ők is programokat a http://www.onlineprogramfigyelo.hu/-ra.

És hogy mik a nyeremények?

FŐDÍJ: 1 db TEFAL BL181D31 Freshboost mixer Smoothie gép

Továbbá 3 db szuper FICSAK ajándékcsomag is gazdára talál kulaccsal, uzsonnás dobozzal, mesés egészség könyvvel, tollakkal, jegyzetfüzettel, szatyorral és lufikkal.

JÁTÉKRA FEL!

A játék 2020. április 19. vasárnap 23:59-ig tart. Sorsolás 2020. április 20-án délelőtt. A nyerteseket még aznap itt a Facebook oldalon közzé tesszük.

Még egyszer a játékhoz tartozó Facebook poszt linkjét itt éritek el >> https://www.facebook.com/ficsak/posts/1746406155502236