Kedves Szülők! Kedves Partnereink!

Bizonyára értesültek róla, hogy Magyarország Kormánya rendkívüli óvintézkedéseket rendelt el a koronavírus megelőzése érdekében, amelyet családokkal foglalkozó egyesületként a Fiatal Családosok Klubja is támogat!
Sajnálattal tájékoztatunk mindenkit, de a koronavírus járvány miatt kihirdetett veszélyhelyzet általi előírások betartása, valamint a gyermekek és családok egészségének, biztonságának megóvása érdekében a Fiatal Családosok Klubja felfüggeszti és határozatlan időre elhalasztja eseményeit!

Elhalasztjuk a Ficsak Családi Központ foglalkozásait és ünnepélyes megnyitóját, workshopokjainkat, előadásainkat, sport- és egyéb eseményeinket Újbudán és országosan március és április hónapra. Sajnálattal vesszük tudomásul a kialakult helyzetet, de amint lesz rá lehetőség, újra indulnak a programjaink, foglalkozásaink.

A Fiatal Családosok Klubja nagyon sok családot ér el eseményein, de tekintettel a kialakult helyzetre meghoztuk azt a döntést, hogy a következő időszakban áttérünk az online kapcsolattartásra.

A fennálló helyzet ellenére továbbra is segíteni szeretnénk tevékenységünkkel a családoknak, ezért online játékokkal, kvízekkel és különböző kreatív megoldásokkal készülünk a digitális térben mindaddig, amíg a helyzet megkívánja és nem születik más döntés!

Kérjük, hogy figyeljék a Facebook oldalunkat és a weboldalunkat is a különböző tartalmakért!

Köszönjük a szülők és nagyszülők megértését! Az egészség a legfontosabb, nem kérdés, hogy most mindennek a megelőzés érdekében kell történnie! Vigyázzunk és figyeljünk oda egymásra és gondolkozzunk felelősségteljesen!

Fiatal Családosok Klubja

Facebook–> https://www.facebook.com/ficsak/