Rekordszámú résztvevő indult Tavaszköszöntő futóversenyünkön, melyet március 23-án rendeztünk meg Gazdagréten a Dzsungel parkban. Immár hagyománnyá vált, hogy tavasszal és ősszel a FICSAK, az Összefogás XI. Sportegyesület és a Gazdagréti Összefogás Egyesület megszervezi ezt a fergeteges hangulatú versenyt, melyre idén nagyon sok család ellátogatott. Reméljük mindenki számára felejthetetlen élmény marad a szombati Tavaszköszöntő futóverseny, melyre nagy örömünkre több mint háromszázan neveztek idén.

Minden évben egyre nagyobb az érdeklődés sportos eseményeink iránt és egyre többen sportolunk együtt gyermekeinkkel. Ezek az élmények hoznak lendületet a FICSAK csapatának és bizonyítják be érdemes gőzerővel dolgozni, érdemes népszerűsíteni a mozgást és az egészséges életmódot.

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a FICSAK egyre több olyan családot gyűjt maga köré, ahol a szülők számára fontos a példamutató magatartás. Fontos számukra, hogy megmutassák gyermekeiknek a mozgás örömét és jó példával szolgáljanak a többi család számára is.

Fergeteges hangulatú kisfilmünk az alábbi linken tekinthető meg!

Bátran keressétek magatokat a képeken, hisz fotósaink számos vidám, hangulatos képet készítettek, melyeket szeretnénk mindenkivel megosztani. Itt érhető el!