Együtt fut a család!

A Fiatal Családosok Klubja fő küldetései közé sorolja a tudatos táplálkozás, a sport, az egészséges életmód népszerűsítését. Ennek jegyében évről évre megrendezésre kerül a FICSAK és az Összefogás XI. Sportegyesület közös szervezésében a tavaszköszöntő futóverseny, mely közös mozgásra, aktív hétvégi programra hívja a kicsiket és nagyokat egyaránt

Mind az 5 gyermekem igyekszem úgy nevelni, hogy az életük természetes eleme, napi szükséglete legyen a sport. Szabadidőnket általában aktívan, mozgással töltjük. Magam is heti több alkalommal járok edzeni. A mozgás feltölt, erőt ad és a munkám során is felhasználom azokat a képességeket, amiket a sportból merítek, hisz a kitartás és a fair play a politikában legalább annyira fontos számomra, mint a sportban! A sport népszerűsítésének érdekében az elmúlt években számtalan futóversenyt, sportos eseményt, közösségi mozgással tarkított rendezvényt szerveztem csapatommal, valamint több helyen elértük, hogy különböző edzésekre legyen a gyermekeknek és az időseknek is lehetősége.” – vallja Király Nóra, a FICSAK alapítója, Újbuda alpolgármestere.

Tavaszköszöntő futóverseny az egészséges életmód jegyében

Időpont: 2019. 03. 23. szombat 9:00-12:00 óráig

Helyszín: Gazdagrét, Dzsungel-park futópálya

Az eseményen való részvétel ingyenes, aki előzetesen nevez a futóversenyre még külön ajándékot is kap a helyszínen. Internetes előnevezés 2019. március 22. péntek 11 óráig az alábbi linken lehetséges.

Egy kis ízelítő a tavalyi évi versenyről itt!

Az idei tavasz sem múlhat el Gazdagréten családi futóverseny nélkül! Szeretettel várunk mindenkit, aki a szombat délelőttjébe egy kis játékos, egészséges mozgást is be szeretne iktatni!

Az esemény a FICSAK facebook oldalán is megtalálható!