Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a nőknek jelentős érdemeik vannak a családi élet harmóniájának megteremtésében. Gondoskodó, szeretetteljes és figyelmes jelenlétükkel tartják össze a családokat, így a társadalmat is.  A Fiatal Családosok Klubja egész évben segíti és támogatja a nőket, édesanyákat, nagymamákat tevékenységével, ám a március még különlegesebb hónap az egyesület életében e tekintetben. Ez az időszak alkalmat és lehetőséget teremt arra, hogy kiemelt figyelem forduljon a nők felé. A FICSAK idén is egy nagyszabású konferenciával, egy különleges kiadvánnyal és on-line aktivitással is készül az ünnepre.

„Mi, fiatal családosok 2019-ben is valljuk azt, amivel Jókai Anna olyan szépen és egyszerűen leírta férfi és nő egymást támogató, egymást kiegészítő szövetségét: A férfi teremti a világot, a nő pedig megtartja és gondozza. Ez a kettősség számunkra ma is érték, amit szeretnénk gyermekeinknek is továbbadni!” – mondta Király Nóra, a FICSAK alapítója.

ÉRTÉK-ŐRZŐK – Nők a közösségekért konferencia

A Fiatal Családosok Klubja, a Nők Magyarországért Klub és a Magyar Női Unió kiemelt feladatának tartja újra és újra ráirányítani a figyelmet a magyar lányok, nők, asszonyok sokszínű családi és társadalmi szerepvállalására, arra az értékteremtő munkára, amely – sokszor láthatatlanul – éltető és jobbító erőforrása országunk mindennapjainak.  Az esemény célja támogatni a női lét teljességének megélését, egyediségének megőrzését és az abban való kibontakozást.

Mindez nemcsak az egyes nő számára jelenti a kiteljesedés egyik fontos útját, de az egész közösség számára is pótolhatatlan érték. A konferencia nőnapon, azaz március 8-án kerül megrendezésre az Országházban.

Különleges ajándék – Női lélek férfiszemmel című kiadvány

Örömet okoz majd több száz nőnek idén is a Fiatal Családosok Klubja gondozásában megjelent különleges kiadvány, melyben 90 férfi megható gondolata, üzenete olvasható majd a nők számára.  A Női lélek – férfi szemmel című összeállítás hölgyeknek szóló üzenet, férfiak tollából. A 2017-ben életre hívott elegáns könyvecske nagy sikerére tekintettel idén is nagy lendülettel és lelkesedéssel állította össze a FICSAK a kilencven közismert férfi – közéleti szereplő, művész, híresség – hölgyeknek szánt, róluk írt gondolatait. A kiadvány mindenki számára elérhető, az alábbi linken letölthető.

 

JÁTÉK – Ragyogó színek, letisztult formák, tökéletes kivitelezés

Talán ez a három legfontosabb hozzávaló, ami alapján felismerhető a panyizsuzsi stílus.

A design ékszerek – bár önmagukban is szépek – nem magukra hívják fel a figyelmet, hanem viselőjük szépségét ragyogtatják. Az igazi ékszer nem tereli el a figyelmet a nőről, nem csupán kiegészítő, hanem szinte testének a része.  Panyi Zsuzsi szerint az ékszer feladata, hogy megcsillanjon általa viselője személyisége.

Egy pipacspiros gyűrű és medál a szürke kiskosztüm apró kiegészítőjeként jelzi a nőiességet. Hiszen sokszor egyetlen szín is elég: ez a MONO+ kollekció!

A panyizsuzsi MONO+ ékszerek formavilága letisztult, elegáns, színük ragyogó, és Téged is ragyogóvá varázsolnak!

>>> ITT TUDSZ JÁTSZANI!