A Feneketlen-tó partján ősszel az egészségé a főszerep. A hagyományosan megrendezésre kerülő Egészségpart rendezvényen szeptember 16-án számos program várja a családokat. Az eseményen játékos formában az egészségtudatos életmód három legfontosabb területét mutatják be a látogatóknak. Kiemelt szerepet kap a sport, a táplálkozás és a lelki egyensúly. Az Egészségparton számos egészségügyi szűrésen vehetnek részt az érdeklődők a Szent Kristóf Szakrendelő közreműködésével. Nagy örömmel támogatjuk az egész napos programot, melyet színpadi koncertek, interaktív gyermekprogramok, családi edzések is színesítenek.

A Fiatal Családosok Klubja évek óta kiemelt figyelmet fordít arra, hogy hangsúlyozza a prevenció fontosságát. A színes program részeként edzést tart Katus Attila, sportbemutatókat tekinthetnek meg a látogatók, gyermekjógán vehetnek részt a kicsik és nagyok, valamint sportos vetélkedők várják a látogatókat egész nap. Az Egészség-ligetben pedig játékos formában ismerheti meg mindenki az egészséges életmód alapjait.

A színpadi eseményekkel az egész család számára minőségi szórakozást, közös élményt nyújt majd az Egészségpart, melyre majd kicsik és nagyok örömmel emlékeznek vissza. A programban mesejáték, Masni és Pocó gyermekkoncert, táncelőadás és Szandi koncertje is helyet kapott, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót!

„Évek óta igyekszem sokat tenni azért, hogy felhívjam a figyelmet az egészséges életmód fontosságára. Az Egészségparton idén is minden jelen lesz, ami számomra fontos: a sport, az egészséges táplálkozás és életmód alapjai, családi programok és az egészségügyi szűrések is. A FICSAK idén is lelkesen állt az esemény mellé! Nagy örömmel várom, hogy ismét találkozhassak a családokkal Újbudán és egy színes, izgalmas napot tölthessünk el az egészség jegyében!” (Király Nóra, a FICSAK alapítója)

 

Ízelítő a tavalyi Egészségpartról!