Játék és ingyenes családi rendezvény

A Fiatal Családosok Klubja életében minden évben kiemelt szerepet kap az anyák napja. Számunkra a családi lét szépségeinek bemutatása, megmutatása a legfontosabb cél. A család pedig a gyermekáldástól lesz teljes, a gyermekek születésével válik teljessé a nő is. A gyermekünk iránti szeretet végig kíséri életünket, ettől pedig még a levegővétel is csodálatosabb érzés. Ez a szeretet sokszor fájdalmas, nehézségekkel teli, megsebez minket, de közben fontos dolgokra tanít. Amitől új értelmet kap a hála és az öröm befogadása. Merjük megélni igazán!

A FICSAK a Családok Éve programsorozat részeként szeretne minden édesanyát köszönteni és megörvendeztetni.

 

Zenés anyák napi rendezvény a Ringatóval!

Egy csodás délelőtt, zene, játék, együttlét! Mindez megtalálható lesz anyák napi eseményünkön, melyre szeretettel várunk minden családot. A FICSAK és a Ringató idén közösen szervezi meg az idei hagyományos anyák napi eseményt, mely az édesanyák ünnepléséről szól majd. Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy milyen csodás dolog anyának lenni! Hisz jól tudjuk, attól a perctől kezdve, hogy először a kezünkben tarthatjuk a gyermekünket, egy erős kötelék alakul ki köztünk és őközte. Ez a különleges kapcsolat az, amely átsegít minket az időnként érkező megpróbáltatásokon és a legapróbb pillanatokkal bearanyozza a mindennapokat.

Az anyák napi esemény programja:

9.30    Kapunyitás

10.00    Az Oscar-díjas SoulAir Kamarakórus műsora

10.25    Ünnepélyes megnyitó

10.40    Ringató foglalkozás – Énekeljünk  együtt! – vendég: Bognár Szilvia

11.50    Balássy Betty és Varga Feri gyerekműsora

12.30    Tombola sorsolás

13.00    Zene, játék, együttlét

14.00     Kapuzárás

A program ideje alatt LEGO játékszoba a nagyobbaknak, könyves mesesarok, családi fotósarok, optikai szűrőbusz, gyermekfogászati szűrés, profi hordozási tanácsadás, stílustanácsadás hölgyeknek és öltözködési tippek, könyv- és játékvásár, kézműves foglalkozások várnak mindenkit!

„A Ringató családi, művészeti nevelési program. Zenei élménynyújtás által mintát adnunk a szülők számára, hogy hogyan kezdődhet a családban a zenei nevelés. Fontos, hogy az édesanyák higgyenek abban, hogy a saját éneklésük, mondókázásuk lelki táplálékul szolgál a kisgyermekük számára. Ne féljenek énekelni, leljék örömüket a dalban, a közös játékban.”

Helyszín: MOM Kulturális Központ, Budapest

Időpont: 2018. május 5. szombat, 9.30 – 14.00.

 

ANYÁK napi JÁTÉK! Én így vagyok JÓ ANYA!

Az anyaság, nőiség és teljesség jegyében játékot hirdetünk!

Milyen anya vagyok én?

Szeretnénk megmutatni, hogy milyen sokféle anya van, hogy sokféleképpen éljük meg az anyai szerepet is. DE mind JÓ anyák vagyunk, vagy éppen rosszak, de az se baj, hiszen egy anyának sem kell tökéletesnek lenni. Ezért most egy játékba szeretnénk bevonni az édesanyákat.

” Mondd el, te MILYEN ANYA vagy,  miért szeretsz anya lenni. Folytasd a poszt alatt a mondatot:

Egy anya vagyok, aki….

Pl.: „Egy anya vagyok, aki a házimunka elvégzése helyett gyakran a gyermekeivel játszik inkább :-)”,  vagy „Egy anya vagyok, aki nem tud sütit sütni, de szívesen cigánykerekezik a kertben”, vagy „Egy anya vagyok, aki a világon a legjobb rakott krumplit készíti és a gyerekei imádják”

Mutassuk meg, kik vagyunk mi és hányfélék lehetünk!

Anyák napi játékunkban csodaszép ékszer kollekciót nyerhetsz, melyet pici gyermeked is értékelni fog, hisz amellett, hogy neked nőies megjelenést kölcsönöz, biztonságos játék is egyben a kicsidnek!

A játék ide kattintva érhető el a Facebookon >>

 

Ünnepeljük együtt az anyaságot és az anyaság sokszínűségét!

Játék időtartama: 2018. 04.15-05.03.

Nyeremény: 3 fantasztikus ékszerkollekciót sorsolunk ki a Fl’Art jóvoltából!

Támogatóink: