Őszi Élménytábor

Szuper táborban volt részünk, várunk titeket legközelebb is. A táborról készült képek itt érhetőek el: https://ficsak.hu/galeria/kepek/galeria/oszi-elmenytabor-2020-10-26-2020-10-30

2020.10.26. – 2020.10.30.

6-13 évesek részére, létszám 12 – 14 fő, ára 28 000 Ft/fő

Csodálatos a természet ősszel! A ragyogó fények, a friss levegő üdítően hat a gyerekekre. Erre építve szervezzük meg az Őszi élménytáborunkat a Ficsak Családi Központban. Különféle őszi terméseket használunk majd a kreatív kézműves foglalkozásokon. Emellett ügyességi játékokkal, sportos kihívásokkal várjuk a táborozókat.

A tábor célja, hogy az őszi szünetet megtöltsük nevetéssel, vidámsággal, és sok új élménnyel, mindezt kütyümentesen!

Nyári táboraink sikereink felbuzdulva civil szervezetünk, a FICSAK idén ősszel is várja a táborozni vágyó gyermekeket.

Több kedves visszajelzést kaptunk a nálunk táborozó gyermekektől, anyukáktól:

„Azért szerettem nagyon a Lurkó kalandtábort, mert sokat lehetett játszani, íjazni az udvaron, kézműveskedni, kalandozni és barátokat szerezni.” –  Huba, 9 éves

Nagyon tetszett a program, a lányom minden reggel alig várta már a tábort, köszönjük, szuper volt. – Szilvi, egy 7 éves kislány anyukája.

A kis létszámú csoportokban, folyamatos élmények biztosítása mellett megismertetjük az őszi természet szépségét. A vidám, családias hangulatú táborhét folyamán nagy hangsúlyt helyezünk a sportfoglalkozásokra is.

A táborba 6-13 éves kor közötti gyerekeket várunk, a napi háromszori étkezés mellett gyümölcsöt is biztosítunk. Célunk hasznos, minőségi, élményekben gazdag időtöltés biztosítása fiatalok, gyerekek számára, az átlagos piaci ár alatti tábor árat garantálva.

 Családias környezetben, vidám hangulatban sok izgalmas programmal várjuk a gyerekeket:

  • A környezettudatos kézműves foglalkozáson újrahasznosítunk a háztartásban fellelhető dolgokból,
  • Őszi termésekből készítünk dekorációt, fonalból állatkákat,
  • Hajtogatási technikákat sajátíthatnak el a gyerekek, (selyempapír virág készítése)
  • Só-liszt gyurmázunk,
  • Számháborúzunk, íjászkodunk,
  • Sorversenyeket, ügyességi játékokat szervezünk,
  • Activity és kvíz vetélkedővel is készülünk,
  • A tábort egy izgalmas vetélkedővel, versennyel zárjuk. 

Utazz velünk egy kreatív világba, ahol alkotunk, sportolunk, feltöltődünk!

Megköszönjük, ha táborunk hírét eljuttatod más szülőkhöz is, akik szeretnének hasznos és aktív elfoglaltságot biztosítani gyermekeik számára, kedvező áron, kütyümentesen.

Szeretettel várunk!

Korosztály: 6-13 éves kor

Helyszín: XI. kerület Budapest, Előpatak utca 60.

Részvételi díj:

28 000 Ft/fő/hét

Kedvezmények:

  • Testvér kedvezmény: 2 gyerek 54 000 Ft/hét
  • Akik már részt vettek valamelyik 2020. évben tartott táborunkon: 26 000 Ft

A jelenlegi helyzet miatt fokozottabb elővigyázatossággal igyekszünk mindannyiunk érdekében az előírt higiéniai szabályokat betartani, és a táborokat úgy szervezzük, hogy túlnyomó részt kint a szabadban legyenek a gyerekek.

A járványügyi helyzet folyamatos nyomonkövetése mellett döntünk majd arról, hogy megrendezésre kerül-e az Őszi Élménytáborunk. Ennek megfelelően, már most előjelentkezéseket veszünk fel, mely semmilyen kötelezettséggel nem jár a szülők részéről, ellenben az itt jelentkezőket fogjuk elsőként tájékoztatni arról, ha a tábor megszervezésre kerül, számukra visszamondásig helyet biztosítunk.