Lurkó kalandtábor – irány a természet!

2020.06.29. – 2020.07.03.

8-12 évesek részére, létszám 12 – 14 fő, ára 28 000 Ft/fő

A családias hangulatú táborhét folyamán átadjuk magunkat a természet szeretetének. Túrázunk, sportolunk és különböző interaktív feladatokon keresztül ismerkedünk meg a természet csodáival, a madarak világával. Sok mozgás, friss levegő és kütyümentes, természet közeli napok a Ficsak táborában!

 

 

A tudatos gyereknevelés jegyében civil szervezetünk, a FICSAK idén a hagyományos évi gyerektábora fő fókuszába a természetet helyezi, ahol kis létszámú csoportokban, folyamatos élmények biztosítása mellett megismertetjük a természet szépségét. A vidám, családias hangulatú táborhét folyamán nagy hangsúlyt helyezünk a sport foglalkozásokra is.

 

 

 

Mindezek mellett a kézműves foglalkozások és a szabadban töltött idő segíti a gyerkeket a feltöltődésben. Interaktív workshopjaink alkalmával a szabadban gyűjtött termések, levelek sokaságából alkothatnak valami csodásat. Az ifjú kalandorok a Lurkó kalandtábor – irány a természet!  táborunkban fedezhetik fel a környező parkok és hegyek élővilágát.

A táborba 8-12 éves kor közötti gyerekeket várunk, a napi háromszori étkezés mellett gyümölcsöt is biztosítunk.

 

 

Célunk hasznos, minőségi, élményekben gazdag időtöltés biztosítása fiatalok, gyerekek számára, az átlagos piaci ár alatti tábor árakat garantálva. Programjaink szervezésében hangsúlyt helyezünk a csapatépítésre, személyiségfejlesztésre, egészséges énkép erősítésére.

Megköszönjük, ha táborunk hírét eljuttatod más szülőkhöz is, akik szeretnének hasznos és aktív elfoglaltságot biztosítani gyermekeik számára, kedvező áron, kütyümentesen.

Szeretettel várunk!

 

Korosztály: 8-12 éves kor

Helyszín: XI. kerület Budapest, Előpatak utca 60.

Részvételi díj:

28 000 Ft/fő/hét

Testvér kedvezmény: 2 gyerek 54 000 Ft/hét

A jelenlegi helyzet miatt fokozottabb elővigyázatossággal igyekszünk mindannyiunk érdekében az előírt higiéniai szabályokat betartani, és a táborokat úgy szervezzük, hogy túlnyomó részt kint a szabadban legyenek a gyerekek.