Febru√°r 7-√©n d√©lelŇĎtt tartottuk meg egyik legfiatalabb tagszervezet√ľnk, a Ficsak 12. Alap√≠tv√°ny farsangi mulats√°g√°t.

A vend√©geket Facebook online post-okon √©s h√≠rlev√©l form√°j√°ban h√≠vtuk meg, elŇĎzetes regisztr√°ci√≥val. Az esem√©nyen ingyen lehetett r√©szt venni.

A foglalkoz√°st Luk√≥czky Csilla a budai Egysz√ľlŇĎs K√∂zpont foglalkoz√°svezetŇĎje ir√°ny√≠totta.

Sz√©p sorban √©rkeztek a kis vend√©geink, volt itt tŇĪzolt√≥, m√©hecske, oroszl√°n, t√∂k√∂cske, √©s boh√≥c is.

A k√ľl√∂nf√©le jelmezek sok esetben saj√°t ‚Äď sz√ľlŇĎk √°ltal k√©sz√≠tett jelmezek voltak.

Az anyuk√°kat egy apr√≥ aj√°nd√©kkal v√°rtuk a regisztr√°ci√≥t k√∂vetŇĎen, akik tombola szelv√©nyt is kaptak, majd kezdet√©t vette a m√°r j√≥l ismert Ringat√≥-hangulat ūüôā

A sz√ľlŇĎk a p√°rn√°kon helyet foglalva a gyermekeiket √∂lbe v√©ve vettek r√©szt a foglalkoz√°son.

Csilla egy kis ‚Äěbemeleg√≠tŇĎ‚ÄĚ mond√≥k√°z√°st k√∂vetŇĎen vid√°m gyerekdalokkal b√≠ztatta a legkisebbeket is arra, hogy b√°tran eressz√©k ki a hangjukat. A gyerekeknek m√≥djuk volt k√©zbe fogni p√°r hangszert, volt, aki itt l√°tott elŇĎsz√∂r cs√∂rgŇĎ dobot, hangvill√°t.

Az √©lm√©nyt Csilla m√©g azzal is fokozta, hogy a sz√ľlŇĎkkel k√∂rbe s√©t√°lva √©s t√°ncolva dalolt√°k el a kedvenc dalokat. A csillog√≥ szemp√°rokb√≥l √≠t√©lve im√°dt√°k a picik ezt a jelmezes kis t√°ncmulats√°got.

A foglalkoz√°s v√©g√©n a lurk√≥k azonnal lecsaptak a babzs√°kokra, de voltak olyanok is, akik a sz√≠nezŇĎsarokban folytatt√°k a d√©lelŇĎtt√∂t.

Mindek√∂zben forr√≥ te√°t √©s farsangi f√°nkot k√≠n√°ltunk a r√©sztvevŇĎknek, mindenki legnagyobb √∂r√∂m√©re, hiszen ez a r√©gi sz√©p hagyom√°ny m√©g most is √©l.

Az esem√©nyt tombolasorsol√°ssal z√°rtuk, ahol 2 √©rt√©kes FICSAK mesek√∂nyvet adtunk √°t a szerencs√©seknek. A mini farsangi mulats√°g remek hangulattal z√°rult, j√∂vŇĎre folytatjuk!