Gőzerővel dolgozunk az idei adventi jótékonysági gyűjtésünkön, amit immár 7. alkalommal szervezünk meg a magyarországi családszervezetekkel karöltve. 2022-ben a Szent Mihály Gyermekotthon kis lakói számára szeretnék szebbé várazsáli a karácsonyt.

Az intézmény egy család típusú gyermekotthon a kárpátaljai Ráton. Árva, elhagyott, elhanyagolt és menekülni kényszerült gyerekek találnak itt új otthonra. Van, akinek soha nem volt azelőtt családja, és van, aki itt kapja vissza testvéreit.

Az otthonban az ukrán háború okozta szörnyűségekkel próbálnak megküzdeni az itt élő gyermekek. A valóság, amivel minden nap szembesülniük kell lélekölő. A légiriadók okozta sokk, a besorozástól való félelem olyan rettenet, amin egy gyereknek sem szabadna soha keresztülmennie.

💕 Herczegh Anita asszony és lánya, Áder Júlia egyedi koszorúi nagyban hozzájárulnak a gyűjtés sikeréhez. Idén is mindenki számára elérhetők a különleges koszorúk, melyek megvásárlásával most a szeretet és a csoda ünnepén meghitt Karácsonyt varázsolhatunk a kárpátaljai árva gyermekeknek.

🎄 A koszorúk itt érhetők el! Érdemes a szívünköz közel állót gyorsan megvásárolni, mert ahogy az előző években, idén is hamar elfogynak a csodás díszek >> https://www.facebook.com/media/set/?set=a.453842300242437&type=3

A koszorúk, kopogtatók, asztali díszek árát az adománygyűjtő oldalon a https://adjukossze.hu/adomanygyujtes/mentsuk-meg-az-arva-gyermekek-karacsonyat-2721 lehet majd befizetni.

Összefogás a gyermekekért!

A Ficsak idén is megrendezte „A családszervezetek közös koszorúkészítését.”, melyen jelen volt Herczegh Anita, aki a kezdetek óta támogatja a kezdeményezést saját készítésű adventi koszorúival, csodás kopokgtatóival és asztal díszeivel. Idén csatlakozott e nemes ügyhöz Hornung Ágnes családokért felelős államtitkár asszony. Hálás szívvel köszönjük, hogy mellénk állt.

A közös koszorúkészítésről készült videó itt érhető el >>

https://www.facebook.com/kiralynoraujbuda/videos/852007095999368

Egy felejthetetlen nap, egy örök emlék!

Kedden egy csodás délutánt töltöttünk a Sándor-palotában, Novák Katalin meghívására. Egy fantasztikus ajándék volt a kárpátalajai Szent Mihály Gyermekotthon kis lakói számára, hogy találkozhattak elnök asszonnyal.

💕 Ez a nap egy örök emlék és élmény marad a gyerekeknek, hiszen sokan közülük először jártak Budapesten. Öröm számunkra, hogy megismerhettük őket, igazi kis csodák. Bár a nap végére elfáradtunk, mégis ez a személyes találkozás feltöltött és erőt adott nekünk ahhoz, hogy szívvel-lélekkel vigyük tovább ezt a nemes ügyet.

A találkozásról készült videó itt érhető el >>

https://www.facebook.com/ficsak/videos/1102679307116338

Egy igazán ünnepi hangulatú Adventi Vásár

Idén egy igazán karácsonyi hangulatú vásárral is készülünk az Allee melletti sétányon. Az eladásból befolyt összeggel kívánjuk szebbé varázsolni az árva gyermekek karácsonyát. A vásár résztvevői egy pohár meleg teával, apróbb ajándékok, kézműves szappanok és limitált kiadású könyvek megvásárlásával is hozzájárulhatnak az Adventi Gyűjtés sikeréhez.

Adventi Vásár

Időpontja: 2022. november 26 – 28.

Helyszín: Allee melletti sétány

💕 Ha nem tud személyesen velünk lenni, de megteheti, hogy egy Ön számára nélkülözhető összeggel támogatja ügyünket, azt hálásan köszönöm >>

https://adjukossze.hu/adomanygyujtes/mentsuk-meg-az-arva-gyermekek-karacsonyat-2721