💕 A Ringató idén is ÉLŐ online adventi jótékonysági koncerttel járul hozzá a Fiatal Családosok Klubja (FICSAK) VII. Adventi Jótékonysági Gyűjtéséhez. Gyere és vegyél részt kisgyermekeddel a közös éneklésben, karácsonyra hangolódásban az otthonodból! Az online Ringatót itt nézheted meg élőben! https://www.facebook.com/ringato

❣️ A KONCERT INGYENES, DE HA MEGTEHETED, egy Ringató belépő árával, vagy más tetszőleges összeggel (1000 – 1500 Ft támogasd gyűjtésünket ITT:
https://adjukossze.hu/adomanygyujtes/mentsuk-meg-az-arva-gyermekek-karacsonyat-2721

Kérjük, a megjegyzéshez írd be, hogy Ringató 🙂

💕 A támogatás tényleg csak néhány kattintás, bankkártyával teljesen biztonságosan utalhatsz!

🎄 2022-ben a Szent Mihály Gyermekotthon kis lakói számára szervezünk gyűjtést. Az intézmény egy család típusú gyermekotthon a kárpátaljai Ráton. Árva, elhagyott, elhanyagolt és menekülni kényszerült gyerekek találnak itt új otthonra. Van, akinek soha nem volt azelőtt családja, és van, aki itt kapja vissza testvéreit. Az Ő támogatásukra szervezzük meg idén a VII. Adventi Jótékonysági Gyűjtést és Vásárt.

🥺 Az otthonban az ukrán háború okozta szörnyűségekkel próbálnak megküzdeni az itt élő gyermekek. A valóság, amivel minden nap szembesülniük kell lélekölő. A légiriadók okozta sokk, a besorozástól való félelem olyan rettenet, amin egy gyereknek sem szabadna soha keresztülmennie.

Szeretnénk, ha a háború okozta terhelés alól felmenthetnénk a gyermekeket legalább Karácsonykor. 💕 Segíts, hogy a gyermeki örömöt újra átélhessék az otthon lakói.

🎄 Mentsük meg együtt a kárpátaljai árva gyermekek Karácsonyát! Teljesítsük az itt élő gyermekek egyéni kívánságát, váltsuk valóra karácsonyi álmukat! 🎁

🙏❤️ A Ringató alapítója és minden foglalkozásvezetője nevében köszönjük, hogy idén is velünk készülsz az ünnepre és támogatod a Fiatal Családosok Klubja szervezésében megvalósuló gyűjtésünket.

https://adjukossze.hu/adomanygyujtes/mentsuk-meg-az-arva-gyermekek-karacsonyat-2721