A Fiatal Családosok Klubja és a Zöld Követ Egyesület közös munkájaként született meg a Zöld Minősítés díj. A szakmai partner és támogató szerepét betöltő Zöld Követ Egyesület ezzel újabb lépést tett a környezetbarát Magyarország kialakításáért.

A Zöld Minősítés díj pályázat keretében olyan magyarországi szolgáltókat keresnek, akik versenypiaci előnyhöz jutni cserébe a működésmódjuk környezetbarát lehetőségeinek feltérképezésével. A díj ingyenesen és teljesen online is megszerezhető. A pályázaton megfelelt szolgáltatóhely igazolást kap a környezettudatos működésmódjáról, amelyet hivatalos minősítésként használhat a marketing megjelenésekben is, emellett egy szoros kötelékbe tartozhat, ahol összefogjuk és támogatjuk a zölden működő cégeket.

A Zöld Minősítés díj kidolgozásában a Zöld Követ Egyesület arra törekedett, hogy a jelentkező szervezetek és szolgáltatóhelyek számára magyarországi környezetben teljesíthető és tartósan fenntartható elvárások szerepeljenek, ugyanakkor erősen jelen legyenek a szemléletformáló és környezettudatos attitűdöket erősítő intézkedések.

A pályázaton belül végzett munkával egyben képviseljük a környezetbarát és tudatos fogyasztói magatartást a magyarországi családok életében is – közösségépítésen, ismeretterjesztő kampányokon és rendezvényeken keresztül. Ezzel teszünk azért, hogy Magyarországon kialakuljon a valódi tudatos fogyasztói társadalom tudományos alapelvek mentén, ugyanakkor a szolgáltatói szektor résztvevői ne hátrányként éljék meg a változó értékeket, hanem lehetőségként, ahol versenypiaci előnyhöz juthatnak.

A pályázat részletes bemutatása és jelentkezési felülete: www.zoldminosites.hu

Maradj a Zöld Minősítéssel, és vegyél részt Magyarország Zöldebbé tételében!