A Fiatal Családosok Klubja fontosnak tartja, hogy segítséget adjon a szülőknek a fellépő konfliktusok kezelésére, valamint azt, hogy megfelelő legyen a kommunikáció a gyermek és a szülő között.

Valóban könnyebb a lányokkal, mert a fiúk elevennek születtek?

Könnyű nekik – véljük gyakran irigykedve, és hogy a „nekik” alatt éppen kiket értünk, az az aktuális problémánktól függ. Jelen esetben „könnyű nekik, hiszen a lányok nyugodtabbak, bezzeg ha fiúk lenne..” Ez valóban így van? Tényleg a könnyebb a lányokkal?

Kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre! Valóban elevenebbek a fiúk, mint a lányok?

Ha Te is szeretnél részt venni játékunkon, akkor

Szeretnénk segítséget adni a szülőknek a gyermekkel való konfliktus kezeléséhez, ezért szervezi a Ficsak Szülőakadémia a „Miért beszélsz így velem? – Szülő vs. gyermek kommunikáció“ című programot. Az online közvetítésen egy elismert klinikai pszichológus, pszichoterapeuta, Tari Annamária és a Fiatal Családosok Klubjának (FICSAK) alapítója, Király Nóra beszélgetnek a témáról.

Az esmény élő közvetítésének időpontja 2020. 10. 26., hétfő 18:30 – 20:00 óra

Az előadás ingyenes, de érdemes előzetes regisztrálni, mert így a jelentkezőknek lesz lehetősége élőben kérdezni, illetve az előadást követően kiküldünk egy 10 oldalas AJÁNDÉK tanulmányt is a témában.

Regisztráció itt >> https://forms.gle/Sun1o7FdakYE4ZN77

Még egyszer LÁNYOK VS. FIÚK játékunk FŐDÍJA:

🎁 Bátor generációk – Szorongok tehát vagyok című könyv.

Névre szóló, dedikált példány Tari Annamáriától

🎁 További nyeremények:

3 db FICSAK ajándékcsomag

A játékban mindenki rész vesz, aki kommentben a poszt alatt leírja, hogy szerinte a fiúkkal vagy a lányokkal könnyebb, valamint meghívja 2 barátját a játékra.

A játékban résztvevők között online közvetítésünkön élőben sorsoljuk ki a nyerteseket. Tari Annamária elismert klinikai pszichológus, pszichoterapeuta a sorsolást követően dedikálja a könyvét a nyertes részére.

A játék időtartama 2020.10.19 – 2020. 10. 26. 12:00 óra