Lelki Egészség Estek sorozatot indít a Fiatal Családosok Klubja.

A Fiatal Családosok Klubja (FICSAK) és a 7köznapi pszichológia online szaklap 10 alkalmas, havi rendszerességgel jelentkező beszélgetés-sorozatot indít a lelki egészségvédelem jegyében.

A fizikális jóllétről – örvendetes módon – egyre több szó esik, a mentális problémák kezelésével viszont még méltánytalanul keveset foglalkozunk, pedig köztudott, hogy a betegségek hátterében gyakran pszichés eredetű nehézségek állnak.

„Ép testben ép lélek”- tartja a mondás, ami szerintünk fordítva még inkább igaz: akinek sikerül megteremtenie a lelki békéjét, aki boldogan, kiegyensúlyozottan éli a hétköznapjait, az nem csak a munkahelyén teljesít jobban, és a családjában képes harmóniát teremteni, de orvoshoz is kevesebbet jár.

Nem titkolt célunk a tabudöntögetés olyan, gyakran még magunk előtt is leplezett témákkal kapcsolatban, mint a stressz, szorongás, párkapcsolati nehézségek, családi konfliktusok,  és a különféle szenvedélybetegségek.

Lelki Egészség Estjeinken közéleti személyiségek beszélnek nyíltan saját nehézségeikről, és neves szakértők javasolnak megoldási lehetőségeket a sokakat érintő problémás élethelyzetekre.

Fontosnak tartjuk, hogy az előadásainkra ellátogatók konkrét fogódzót, segítséget kapjanak az őket érintő, sokszor nyomasztó nehézségekkel kapcsolatban.

Első előadás témája: 2020 jöhet, a STRESSZ mehet!
Időpontja: 2020 február 6., 18-21 óra között
Helyszíne: Lurdy Rendezvény- és Konferenciaközpont

Gyere el! Tedd meg az első lépést magadért, a családodért!

Bővebb információ a rendezvényről, a jelentkezésről itt: https://www.facebook.com/events/1239631353091694/

Előregisztráció itt (hogy elsők között értesíthessünk, ha megindult a jegyvásárlás a rendezvényre):
=> https://forms.gle/hFL33SJx7uNL4SVUA <=