Ünnepeljük együtt az édesapákat!

Egyesületünk legfontosabb célja, hogy segítse a családok életét, illetve megismertesse a családos életforma örömeit. Májusban az édesanyák kerültek figyelmünk középpontjába, csodás eseményen ünnepeltük őket a Ringatóval karöltve, a június pedig immár hagyományosan az édesapáké, akik szintén igyekszünk méltó módon megünnepelni.

Amellett, hogy idén is gőzerővel készülünk egy olyan esemény megvalósítására, mely emlékezetes élmény marad mind a gyermekek, mind apukájuk számára, más aktivitásokkal is igyekszünk ráhangolódni az apák napjára.

Az idei apák napjára szívhez szóló játékkal, egy izgalmas interjú-sorozattal az apák sokszínűségéről „SOKszínű APAság” címmel és egy családi eseménnyel készülünk, mely hagyományosan egy hangulatos hajózás a Dunán sok színes programmal.

A FICSAK apák napi kezdeményezéséhez csatlakozott Lentulai Krisztián rádiós műsorvezető, Nagy Balázs színművész és Léder László, pszichológus, az Apa Akadémia vezetője.

JÁTÉK

Az apák napját, az anyák napjával ellentétben, Magyarországon még mindig nagy ünneplik annyian és olyan méltón, mint kellene. Hamarosan elérkezik a napja, hisz idén június 16-án, vasárnap lesz apák napja. Na de milyen meglepetéssel kedveskedjünk az édesapáknak? Játékos felhívásunk célja, hogy megmutassuk, milyen fontosak ők, az édesapák is, gyermekeink életében! Szeretnénk ösztönözni a családokat, hogy mindannyian ünnepeljék meg ezt a jeles napot, hiszen Apa is csak egy van. Az ünnep közeledtével különösen fontosnak tartjuk kiemelni, hogy milyen jelentős szerepük van az édesapáknak a család életében.

Játékunk nyereményei biztos sikert aratnak majd a nyertes apák körében! Adjatok egy esélyt magatoknak és nevezettek játékunkra! Idén is megható, vicces, örömteli, élményeket és pillanatokat megörökítő képeket várunk a családoktól, melyen együtt láthatók az apák gyermekükkel, gyermekeikkel.

A JÁTÉK itt érhető el!

A játékban kisorsolunk egy vízálló, extrém Panasinic sportkamerát és egy értékes apa-gyermek sportóra szettet, valamint 100 belépőt a FICSAK APA HAJÓ-ra, június 16-ára, ahol szórakoztató programokkal, játékos feladatokkal és természetesen további nyereményekkel várunk.

A játékot 2019. június 13-án 16 órakor zárjuk.

Nyereményátadás: június 16-án, 9.30-12.30 között, APA HAJÓ-n! A nyerteseket június 10-én értesítjük, a meghívókat is ekkor küldjük ki!

APA HAJÓ – A FICSAK apák napi rendezvénye

Tavaly több, mint 130 fővel hajózott ki a FICSAK APA HAJÓ és ez idén sem lesz másképp!

Hagyományteremtő eseményünket már sokan izgatottan várják, hisz tavaly óriási élmény volt. Idén is hajózunk egyet a Dunán, lesz élőzene, arcfestés és csillámtetoválás, egy finom ebéd és frissítők, a gyerekeket pedig Varázs Tamás szórakoztatja majd vicces trükkökkel és mutatványokkal.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet itt lehet megtenni!