Fiatal Családosok Klubja

Hiszünk abban, hogy az egymás melletti elköteleződés valódi érték, a gyerek pedig maga a csoda. A színes programok mellett, szellemi műhelyünkben igyekszünk összegyűjteni tagjaink felvetéseit, javaslatait, melyeket időről-időre eljuttatunk a döntéshozókhoz, és képviselünk a nyilvánosság előtt is.

A Fiatal Családosok Klubjának (FICSAK) célja a családos lét szépségeinek lépten-nyomon való hangsúlyozása. Hiszünk abban, hogy az egymás melletti elköteleződés valódi érték, a gyerek pedig maga a csoda. A színes programok mellett, szellemi műhelyünkben igyekszünk összegyűjteni tagjaink felvetéseit, javaslatait, melyeket időről-időre eljuttatunk a döntéshozókhoz, és képviselünk a nyilvánosság előtt is.

Kiemelt feladatunknak tartjuk a családalapítás előtt álló fiatalok megszólítását, félelmeik eloszlatását, hisz mi már tudjuk: megéri belevágni!

ISMERJ MEG MINKET!

  • Mikor és miért alakult a szervezetünk?
  • Milyen célokat tűztünk ki magunk elé?
  • Hogyan támogatjuk a családokat?
  • Milyen programokat szervezünk?
  • Kik léphet be a Ficsakba?

Nézd meg az alábbi videót és minden kiderül!

Szeretet és összetartozás

Fontos kezdeményezések!

Sport és egészség

Jótékonyság és összefogás

Aktualitások

Legfrissebb hírek

Környezettudatos Kisokos

Környezettudatos Kisokos

Elkészült a Környezettudatos Kisokosunk, amelyben könnyen megvalósítható tippeket gyűjtöttünk össze, hogy segítsünk nektek elindulni a környezettudatos családi élet útján. Fontosnak tartjuk, hogy felhívjuk a figyelmet az egyszerű, de hatékony praktikákra, hiszen a...

Programajánló

Kérd programajánlónkat, hogy elsőként értesülhess aktivitásainkról, játékainkról, eseményeinkről!

Kövess minket közösségi platformjainkon!

Támogatóink