Szeretnéd, hogy gyermeked aktívan töltse el a nyári heteket, és még valami hasznos újdonságot is tanuljon?

A tudatos gyereknevelés jegyében civil szervezetünk, a FICSAK idén a hagyományos évi gyerektábora fő fókuszába a környezetvédelmet helyezi, ahol kis létszámú csoportokban, folyamatos élmények biztosítása mellett megismertetjük a gyerekekkel a jövő egyik legfontosabb témakörét, a környezettudatos életmódot is.

A vidám, családias hangulatú táborhét folyamán nagy hangsúlyt helyezünk a sport foglalkozásokra: labdajátékok, tánc, atlétika, íjászat, célba dobás, úszás, ugrálóvár, kirándulás. Mindezek mellett kézműves foglalkozások és interaktív workshopok alkalmával betekintést nyernek a gyerekek a környezettudatosság világába: természetes és újrahasznosított anyagok felhasználásával maradandó kincseket alkotunk.

Sok mozgás, friss levegő, egészséges ételek és kütyümentes, aktív napok!

ÍZELÍTŐ VIDEÓ ITT KORÁBBI TÁBORAINKBÓL!

Nagyon örülünk, hogy a FICSAK ilyen módon is segítheti a szülőket, hisz én magam is tudom, milyen nehéz munka mellett megoldani gyermekeink felügyeletét és költséges is. Igyekszünk kedvező árat biztosítani valamint nehéz kiválasztani a megfelelő tábort is, ahol aktívan tölthetik el a szabadidejüket a gyerekek.

A FICSAK fő küldetései közé tartozik az egészséges életmód és a sport népszerűsítése. Igyekszünk lehetőséget biztosítani a családok számára, hogy ingyenes rendezvényeink, versenyeink alkalmával együtt mozoghassanak, szabadidejüket aktívan tölthessék el.

Mitől lesz a tábor környezetbarát?

– a helyszínen szelektíven gyűjtik a szemetet

– figyelnek az újrahasznosítható és tartós anyagok használatára (a táborozók nem eldobható eszközöket használnak az étkezésekhez, foglalkozásokon)

– a tábor élmények és játékok során előnyben részesítjük a hagyományos, természetes játékokat

– figyelünk a minél kisebb ökológiai lábnyomra a tábor ideje alatt

– a kézműves foglalkozások alkalmával előnyben részesítjük a tartós, és természetes anyagokat, illetve az otthonról hozott, vagy a tábor alatt összegyűjtött szelektív szemétből alkotunk „kincseket”

Tudatos fogyasztói döntésmintát tanítunk nekik. Megismerjük, melyek a tartós fogyasztási cikkek, és közösen elkészíti mindenki a saját maga által hozott pólóból a saját egyedi pólóját, különböző természetes festési technikák felhasználásával.

A tábor végére a gyerekek készítenek egy nagy közös kollázst, melyre felkerül a sok-sok újdonság, melyet a tábor során kapott.

A táborba 7-11 éves kor közötti gyerekeket várunk, a napi háromszori étkezés mellett gyümölcsöt is biztosítunk.

Részvételi díj: 23 000 Ft/fő/hét, vagy 16 000 Ft /3 nap.
Testvér kedvezmény: 2 gyerek 39 000 Ft/hét, 3 gyerek 50 000 Ft/hét

A tábor helyszíne: Kamaraerdei Ifjúsági Park

A tábor időpontjai:
-június 17-21.
-június 24-28.
-július 20-26.
-augusztus 12-16.

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet!

További kérdésekkel kapcsolatban a + 36 30 676 6646-os számon vagy a ficsak@gmail.com e-mail címen érdeklődhetsz.

A Facebook-on itt találod az eseményt!