A nagyszabású eseményünk mellett on-line játékra is hívjuk az édesanyákat. A játékban szeretnék csokorba gyűjteni a legszebb anyai pillanatokat és kicsit kedvet is csinálni a gyermekvállaláshoz a leendő édesanyáknak!

Gondolkoztál már azon, hogy Te mely pillanatait szereted a legjobban az anyaságnak? Hogy miért jó és miért szeretsz ANYA lenni? Mely pillanatok azok, amelyeket semmiképp nem szeretnéd, ha kimaradtak volna az anyai életedből?

Igen, nevetünk, sírunk, örömteli ám sokszor nehéz út gyermeket nevelni, szülőnek lenni. De hisszük, hogy a legcsodálatosabb érzés! Naponta többször meghatódunk gyermekeink ügyességén, szépségén, mondatain, fejlődésén, kicsi mozdulatain. Közeleg az anyák napja és arra gondoltunk milyen jó lenne, ha MI, anyák összegyűjtenénk az anyaság legjobb pillantait egy csokorba, amit azután virtuálisan át is adhatnánk minden jövendő anyukának, kis kedvcsinálónak. Így üzennénk nekik.

Ezért most az anyaság és a jövendő anyaság jegyében játékot hirdet a Fiatal Családosok Klubja.

A FŐDÍJ egy 3 órás személyi stylist szolgáltatás, ami tartalmaz egy személyre szabott tanácsadást és közös vásárlást a Coolhunter.hu by Nagy Dóri jóvoltából és kisorsolunk három darab egyedi és mókás 3 Sprouts kulacsot, melyet a nyertes szabadon választhat a felajánló Kiddiez kínálatából.

ITT LEHET JÁTSZANI!